Beauty Angel ELT

 

De ENERGIZING LIGHT TECHNOLOGY (ELT) staat voor een innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het Beauty Light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. In plaats van de uitwendige symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd.

Zichtbare werking, die overtuigd

De speciale lichtspectra van de BEAUTY ANGEL werken in de diepte van de huid en activeren daar de cellen, die voor de lichaamseigen productie van collageen verantwoordelijk zijn. Bovendien wordt de stofwisseling van de huid geactiveerd, waardoor cosmetische ingrediënten bijzonder effectief werken.

Bewezen werking:

  • COLLAGEENOPBOUW IN DE HUID
  • VERBETERT HUIDBEELD
  • AANGENAAM HUIDGEVOEL
  • VERMINDERDE RUWHEID VAN DE HUID
  • REDUCERING VAN RIMPELS

De hoge effectiviteit van de BEAUTY ANGEL wordt niet alleen door duizenden gebruikers, maar ook door een Research project van de Universiteit in Ulm en een medische vrijwilliger studie bevestigd. Aan de wetenschappelijke studie hebben 136 testpersonen deelgenomen. De resultaten van de lichtbehandeling werd door het onderzoeken van klinische foto's, ultrasone metingen van de collageen intensiteit, computergestuurde profilometrie en ondervraging van de testpersonen verzameld en met andere resultaten vergeleken. De behandelde personen hadden een zichtbaar verbetert huidbeeld en huidgevoel, een minder rode huid en een verbeterde collageengehalte in de huid. De zichtbare vermindering van rimpeltjes werden ook door de aanwezige artsen  bevestigd. Naast de effectiviteit van het licht werd ook de veiligheid van de Beauty Angel aangetoond.

 

Elos

"De nieuwe revolutionaire technologie van ELOS zorgt ervoor dat ongewenste haargroei, snel, makkelijk en pijnloos wordt verwijderd en niet meer terugkomt. "Vervelende haargroei behoort nu tot het verleden!"

Ingegroeide haren en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! Bij Schoonheidssalon Anke Tissen, kunt u elk lichaamsdeel veilig permanent laten ontharen.

Onze HBO huidtherapeuten werken met de geavanceerde ELOS technologie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken. ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor blond grijs en vlassig haar.

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed.

Ook voor huidverjonging, huidverstrakking en de behandeling van acne littekens kunt u bij ons terecht.

KALKNAGELS LASERBEHANDELING

De termen “kalknagels” en “schimmelnagels” worden in de volksmond door elkaar gebruikt.

Vaak gaat het toch echt om schimmelnagels. Dit zijn witte, verdikte en vaak ook vervormde nagels. Het gaat meestal om de teennagels, maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn. Deze nagels zijn lastig te behandelen omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Anti-schimmelcrèmes en druppels zijn vaak niet toereikend en daarnaast heeft een intensieve medicatiekuur een hoop gevaarlijke bijwerkingen. Schimmelnagels kunnen tegenwoordig goed door middel van lasermethoden behandeld worden.

HOE WERKT EEN KALKNAGEL LASERBEHANDELING?

De elos maakt gebruik van IPL-licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze energie zet zich om in warmte in de nagelplaat. Hier wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG OM KALKNAGELS TE VERWIJDEREN?

Er zijn minimaal drie behandelingen nodig. Als de schimmel hardnekkig vastzit en/of alle nagels (in ernstige mate) aangedaan zijn, is het mogelijk dat er meer behandelingen nodig zijn. Omdat het zeker een paar maanden duurt voordat er een gezonde nagel terug groeit, is de afspraak voor de nacontrole na ongeveer een half jaar.

DOET EEN KALKNAGEL BEHANDELING PIJN?

De behandeling voelt aan als meerdere gemene prikjes. De behandeling zelf duurt maar een paar minuten, afhankelijk van hoeveel nagels er zijn aangedaan.

HOE KAN IK MIJN SCHIMMELNAGELS THUIS HET BESTE VERZORGEN?

Het is belangrijk dat u de voeten thuis behandeld met een anti-schimmelcrème om de behandeling optimaal te ondersteunen. Ook bestaan er anti-schimmelproducten voor in de schoenen. Droog de tenen extra goed af na het douchen of baden. Reinig de badkamervloer extra of douche op slippers. Zorg voor een extra paar schone sokken om na de behandeling aan te trekken. Bedenk dat schimmelnagels zeer hardnekkig zijn. Daarom is het van groot belang dat alle omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn.

WIE VOERT DE LASERBEHANDELING UIT?

De laserbehandelingen worden uitgevoerd door een huidtherapeut, gespecialiseerd in Elos laser-behandelingen. In sommige gevallen is een extra bezoek aan de huisarts nodig. De huidtherapeut adviseert u tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek uitgebreid over de mogelijkheden.

(Beroep huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

KOSTEN EN VERGOEDINGEN

Kalknagel laser behandelingen worden helaas nergens vergoed. Dat is jammer omdat dit een van de weinige echt effectieve behandelingen is. Een kalknagelbehandeling is er al vanaf € 65,-  Als je beide voeten laat behandelen, dan kost het €95,- per behandeling. Maak snel een afspraak om te kijken wat er voor u mogelijk is!

Intraceuticals zuurstoftherapie

Zuurstofbehandeling van de sterren!


O2 intraceuticals is de zuurstofbehandeling die niet alleen Madonna voor al haar optredens ondergaat, maar ook een ster als Jennifer Lopez.
Deze zuurstofbehandeling is de anti-age behandeling voor het gelaat, hals, decolleté en handen die helemaal natuurlijk is( vitaminen, hyaluronzuur, antioxidanten en zuurstof ) en heerlijk is om te ondergaan.
De behandeling voelt heerlijk aan. De huid wordt als het ware gemasseerd, onder hoge, maar aangename druk wordt er zuurstof in de huid gebracht. Speciaal is dat u bij deze behandeling al direct na 1 behandeling een enorme verbetering waarneemt. De huid is voller, gladder en gelift. Droogtelijntjes verdwijnen direct.

Het is ook mogelijk een extra ampul bij de behandeling te nemen, de Atoxelene, welke als een natuurlijke filler werkt en de huid ontspant, waardoor fijne rimpeltjes zoals rond de mond en ogen direct minder zichtbaar zijn.
Tevens is er de Opulence lijn tegen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken en de Clarity lijn, de lijn voor de huid met acné.